GRATIS WOZ-BEZWAAR

85% succesvol en klaar binnen 3 minuten


Uw gegevens

 Dhr.  Mevr.

Maak bezwaar tegen uw WOZ-waarde

Is de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand te hoog? DIVA Makelaars zal in samenwerking met WOZ-Consultants de WOZ-waarde op juistheid beoordelen en indien nodig namens u bezwaar aantekenen. WOZ-Consultants zorgt ervoor dat een goed gemotiveerd bezwaarschrift inclusief taxatierapport naar de gemeente wordt verzonden. Hierdoor heeft u meer kans op een verlaging van de WOZ-waarde. Als de WOZ-waarde wordt verlaagd betaalt u minder belasting. Dat wil toch iedereen?

Kosten

De gemeente betaalt, als de WOZ-waarde wordt verlaagd, via een wettelijke regeling onze kosten. Lukt het WOZ-Consultants niet om de WOZ-waarde te verlagen dan nemen wij ons verlies. Betreft het object de eigen woning dan is de bezwaarprocedure geheel GRATIS! Gaat het om een ander object dan de eigen woning dan betaalt u eenmalig 25% excl. BTW van het lokale behaalde belastingvoordeel.

Direct aanmelden

Meld direct uw woning of bedrijfspand aan via de gratis WOZ-check. Na ontvangst van uw aanvraag zullen de taxateurs van WOZ-Consultants de WOZ-waarde direct op juistheid beoordelen.